2 diéta, Online kalkulátor

2 diéta

fogyni zsír eltávolítása

Az diéta az Egyesült Királyságból indult, de hamar népszerűvé vált Európa többi részén és az Egyesült Államokban is. A diéta súlycsökkenést és jótékony egészségügyi előnyöket ígér, eddig azonban nem bizonyosodott be az, hogy egyáltalán biztonságos, illetve hatékony-e. Diéta lényege A diéta alacsony kalóriatartalmú fogyasztást ír elő két nem egymás követő napra, ezeket a napokat néha böjtnek, vagy böjti napoknak is nevezik, míg lehetővé teszi, hogy a hét többi napján a fogyókúrázó a megszokottaknak megfelelően egyen.

fogyásért küzd 31 évesen

A böjti napokra a férfiaknak kalóriát, a nőknek kalóriát engedélyez. Egy tipikus böjti nap egy kalóriás reggelivel indul, mint például egy két tojásból álló rántotta sonkával, vízzel, zöld teával, vagy feketekávéval.

fogyókúrás tea és szoptatás

Ebédre, vagy vacsorára grillezett hal, vagy hús fogyasztható zöldségekkel, kalória mennyiségben. A diéta hívei úgy vélik, hogy a heti két böjtnap sokkal inkább elviselhető a fogyókúrázóknak, mintha minden nap fogyókúrázniuk kellene. Az diéta azután vált népszerűvé, hogy a BBC A diétával kiemelten foglalkozott a média, számos híresség is propagálta.

mag 07 okoz e fogyást

Szeretnél értesülni az új receptekről és mindezt teljesen ingyen? Iratkozz fel egyszerűen! A feliratkozással elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatban 2 diéta leírtakat.

sovány savó jó fogyáshoz

Bejegyzés navigáció.

Olvassa el is