Ab karcsúsító.

ab karcsúsító

AB SWING Kondigép hasizomerősítő erősítő karcsúsító fitness fitnesz - Hasizomerősítők

Ab karcsúsító fókuszált ultrahang 40 Hz frekvencián dolgozva intenzív rezgésbe hozza a csomókba rendeződött zsírsejteket. Az ütközések hatására a membrán megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig alkotóelemeire oszlik és szétfolyik a sejt közötti térben, ahonnan a nyirokrendszeren és a vénás keringésen keresztül távozik.

Nem kell, hogy tablettát és étrend-kiegészítők; általános egészségi előnyöket. Hogyan kell használni miostimulyatory - öv Ab Gymnic Az eszköz okozza az izmok dolgozni útján jelek stimulálják az idegeket. A érzi a hatását ezeknek az impulzusoknak kapunk erős és mély. Az impulzus időtartama 80 és mikroszekundumos, gyakoriságuk 10 Hz-től 80 Hz, az amplitúdó - V.

A rádiófrekvencia A rádiófrekvenciás kezelés rizikó és fájdalommentes, csupán melegséget lehet érezni. Kézenfekvő, hogy a már szétrombolt sejt tartalmát mihamarabb ki kell üríteni a szervezetből. A 0,5 MHz-es fókuszált rádiófrekvencia behatolva az ultrahang által korábban megbontott szerkezetű zsírszövetbe felmelegíti azt és a bőrfelszín eléri a fokot. A kezelőfej folyamatosan ellenőrzi a kezelt bőrfelület hőmérsékletét egy lézeres hőmérő segítségével, így kerülhető el a túlzott felmelegedés.

A melegedés hatására a kötőszöveti cellák falai megnyílnak,és a szétbontott struktúrájú zsír a nyirokrendszeren és az izzadtságmirigyeken keresztül- számos méreganyaggal együtt- kiürül a szervezetből.

5in1 zsírégető, karcsúsító csomag

Ezt a folyamatot rendkívül meggyorsítja a rádiófrekvencia okozta fokozott vér és nyirokkeringés. Vákuummasszázs A vákuummasszázs gyorsítja a nyirokáramlást, serkenti az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, fellazítja a merev izmokat, enyhíti az izomgörcsök gyakoriságát.

A vákuummasszázs során a zsírsejtek átjárhatóvá válnak, mivel az üveg kezelőfejben kialakult vákuum hatására a bőr alatti zsírsejtek kitágulnak, így a salakanyag kipréselődik, és a nyirokrendszeren ab karcsúsító távozik.

ab karcsúsító

Természetes körülmények között a sejtek közötti terekből összegyűlő nyirokfolyadék 3 centimétert halad percenként. Ez az áramlás a vákuum szívogatásának következtében az ötvenszeresére is felgyorsulhat, melynek közel harminc százaléka a nyirokrendszeren keresztül távozik, ezért tartós és gyors helyi fogyás érhető el.

ab karcsúsító

Izomgimnasztika Az izmok passzív tornáztatásával feszesíti a bőrt, csökkenti a körfogatot. Ezzel a ab karcsúsító olyan mély izomcsoportokat tudunk megmozgatni illetve tornáztatni, amit sportolással nem aktiválunk, mégis felelősek a feszes alkat kialakulásáért.

Az izomműködés fokozása által serkentjük a nyirokkeringést. Mindezek következtében még hatékonyabban elősegítjük a felolvasztott zsírmennyiség elszállítását.

Vibrotréner A vibrotrénerrel végzett gyors edzésekkel rövid időn belül látványos eredményt lehet elérni.

ab karcsúsító

A mélyen fekvő izmokat is átmozgatja, kíméli az ízületeket. Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!

Áttekintés

Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt. AB Generator A gyors, és hatékony zsírégetés, alakformálás elérésére alkalmas az AB Generator kockahasgép, egyszerre mozgatja meg hasadat, fenekedet, combodat, és karodat.

ab karcsúsító

A lefelé néző jógapóz, és a felülés mozdulatainak kombinációjával, napi 5 perc edzéssel látványos eredményeket érhetsz el. Öt különböző fokozaton használhatod a gépet, így a csupán öt perces, de kitartóan edzés biztosan meghozza az eredményét.

Címkék: Gyakorlat öv, karcsúsító test öv, fogyókúra testmozgás öv, Olcsó gyakorlat öv, Magas Minőségű karcsú test öv, Kína fogyókúra testmozgás öv Szállítók. A rövid 25cm, a hosszú 50cm. Lehet csatlakoztatott együtt kell használni.

Az alábbi estekben nem javasolt a kezelés csomag igénybevétele: Artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pace-maker, szívizom-érelmeszesedés, fertőző betegségek, lázas állapot, csont-tuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, fémspirál, terhesség, szoptatás.

Intsd búcsút a fityegő karoknak, rezgő comboknak, és hasnak!

ab karcsúsító

Ezzel az 5 in 1 gépi alakformáló kezeléscsomaggal onnan faraghatod le a felesleget, ahonnan szeretnéd, és még a narancsbőrtől is megszabadulhatsz!

Olvassa el is