Asztma fogyás

asztma fogyás

Fogyasszon sok gyümölcsöt és zöldséget — kiváló antioxidáns források, béta-karotint, C-és E-vitamint tartalmaznak, melyek segítik csökkenteni a tüdő duzzanatát és irritációját, melyet a sejtkárosító szabad gyökök okoznak.

asztma fogyás

Hirdetés Szedjen D-vitamint — A súlyos asztmában szenvedőknek általában alacsony a D-vitamin szintjük. A tojás, tej, hal, mind gazdag D-vitamin források.

asztma fogyás

Ha rendszeresen tölt néhány percet a szabad levegőn, az is növeli a szervezet D-vitamin szintjét. Kerülje a szulfitokat — A szulfitok fokozhatják az asztmás tüneteket, tartósítószerként megtalálhatók a borban, szárított gyümölcsökben, savanyúságokban és egyéb élelmiszerekben is.

A tartós fogyás receptje!eviasziget.hu

Kerülje az allergiát kiváltó élelmiszereket — Az asztma fokozza az asztma fogyás kockázatát, és az ételallergiás reakciók is okozhatnak asztmás tüneteket. Az allergiát kiváltó élelmiszerek fogyasztása utáni testedzés asztmás tüneteket okozhat.

asztma fogyás

Tartson fenn egészséges testsúlyt — A túlsúly ronthatja az asztmás tüneteket. Már kismértékű fogyás is jelentősen javíthatja a tüneteket. Tanulja meg, hogyan tarthatja fenn hosszú távon az egészséges testsúly át!

asztma fogyás

Ha kevesebb sót, és több Omegaban gazdag ételt fogyaszt, azzal is csökkentheti a tüneteket. Természetes gyógymód az asztmára?

asztma fogyás

Minden új kutatás, alternatív gyógymód, természetes alapanyagú gyógyhatású készítmény megjelenésekor felmerül bennünk a remény, hogy van természetes gyógymód az asztmára. A valóság azonban sajnos az, hogy jelenleg az asztma nem gyógyítható.

asztma fogyás

Osikóczki Orsolya Módosítva:

Olvassa el is