Fogyókúra színésznő

Rebel Wilson rátalált az egészséges fogyás receptjére: remek formában van a 40 éves színésznő

Miután lefogytam […] Kislányként került be a show business világába, és először csak elcsodálkozott, milyen sovány színésznőkkel van körülvéve, később viszont megpróbálta utánozni őket — ez vezetett táplálkozási zavarokhoz Brittany Snow esetében.

fogyókúra színésznő hogyan lehet elveszíteni a zsírt rejtve hasizom

Miután lefogytam 5 kilót, mindenki dicsért, mennyire jól nézek ki. Minél több bókot kaptam, annál többet akartam fogyni.

fogyókúra színésznő 93 kg fogyás

Majd hozzátette: volt egy kéthónapos időszak az életében, amikor már csak ananászon élt. Ekkor már hullott a haja, egészségtelen lett a bőre, beesett az arca és folyton fázott.

Fogyókúra színésznő

Fogyókúra színésznő fiatal sztár anorexiában és bulimiában is szenvedett. Ezek közt a különbség leegyszerűsítve annyi, hogy a bulimiás eszik ugyan, de hánytatással akadályozza meg az ételek felszívódását, egy anorexiás viszont megvonja magától az ételt.

  • Így fogyasztják le a hollywoodi sztárokat | eviasziget.hu
  • Micsoda változás! 32 kilós fogyása után így néz ki a híres színésznő - Kiskegyed
  • Íme Melissa McCarthy diétája!

Mindkét táplálkozási zavar súlyos gondokat és hiánybetegségeket okozhat — az egyébként egészséges szervezetben is —, és akár halálhoz fogyókúra színésznő vezethetnek. Ám Brittany szerencsére még időben rájött, hogy segítségre van szüksége: befeküdt egy rehabilitációs intézetbe, ahonnan új életfelfogással távozott.

fogyókúra színésznő ugrókötél fogyás

A színésznő szívesen jár a barátaival konditerembe, ahol kardio- és erősítő gyakorlatokat végez, például futógépen edz, illetve súlyzós feladatokat végez. Brittany a személyi edzőjét is elküldte, mert úgy érzi, pontosan tudja, mikor melyik mozgásformát választva érzi magát a legjobban.

Extrém diéta: ananászon élt a színésznő!

A cm magas sztár minden héten háromszor jár kocogni, emellett imád futni és táncolni is. Szerintem válassz olyan sportot, amely örömet okoz neked, mert ez a legfontosabb!

fogyókúra színésznő hölgy főnök fogyás életmód

Brittany betegsége után a táplálkozási szokásait is alapjaiban változtatta meg: ma már nincs olyan étel, amit ne tenne a tányérjára, ha megkívánja, viszont a mennyiségekre nagyon figyel. Ha például pizzát szeretne enni, elfogyaszt egy szeletet, ám ezután biztosan nem eszik ilyesmit jó darabig.

Ezeket az élelmiszereket hagyd el, ha fogyni szeretnél! - 2016.01.19. - eviasziget.hu

Fotó: Profimedia.

Olvassa el is