Fogyni apa. Apa lánya fogyás

fogyni apa

Apa nagy fogyása Kisfia kedvéért fogyott le a túlsúlyos apa Amikor a brit férfi megtudta, hogy apa lesz, még kiló volt, mire a kisfia 1 éves lett, már csak Július Ajánlom A brit Paul Farrow és felesége, Sarah első gyermeke ban fogant meg.

Heti 15 mérföld fogyás

A babát követően több hónapig kórházban ápolták, szülei pedig igyekeztek minél több időt vele tölteni. Ebben a nehéz időszakban pedig Paul érthető módon nem a fittségével foglalkozott, így októberre visszahízott a korábbi súlyára.

villámgyors fogyás hasról

Miután azonban a kisfiút hazavihették a kórházból és belerázódtak a közös családi életbe, Paul újra nekifutott a fogyókúrának és az edzéseknek, melyekhez egy neves brit testépítőtől fogyni apa személyi edzőtől, Daine Finch-től kapott tanácsokat.

A 37 éves férfi tavaly nyár végére 45 kilótól szabadult meg.

élénk álmok fogyás

A súlyos beteg gyerekek helikopteres szállításával foglalkozó légimentő-szolgálat szállította annak idején az ő kisfiát is a Londoni Királyi Kórházból a Durhami Egyetemi Kórházba, Paul pedig mindenképp meg akarta hálálni a segítségüket. Ráadásul a fitnesznek köszönhetően nagyon sok barátot szereztem mind a való életben, mind a közösségi médián keresztül.

fogyás pregabalin

Olvassa el is