Fogyni durban

Kövér vagyok, szeretnék fogyni. Kövér vagyok, és szeretnék fogyni 35 kg-ig

Azt mondja egy Fukutsudzi nevű japán doki tök cuki a nevehogy a hatékony fogyáshoz elég egy fogyni durban, egy törölköző, pár szalag és az, hogy heveréssz a szőnyegen naponta háromszor öt percet.

fogyni durban görbék segítik- e a fogyást

Mivel heverészni rendkívüli módon szeretek, nézzük is meg, mitől fogyunk ebben a módszerben. Fogyás fekve megjegyzem, Fukutsudzi dr. Az orvos szerint a hízás a medencecsont elmozdulása miatt van, ha ezt korrigáljuk, lemegy a has.

fogyni durban elveszíti a zsírt az oldalról

A módszerben főszerepet játszik egy normál méretű 60×90 centis törölköző, amelyet jó erősen csavarj fel guriga alakban, majd jól kösd is össze személyes zsírégetés szalaggal, hogy még véletlenül fogyás fekve mozduljon el. Feküdj le, az összecsavart törölközőt helyezd a medencecsontod alá és feküdj napi 3×5 percet. Fontos, hogy a lábaid és a kezeid az alábbi kép alapján legyenek forgatva, tenyereknél kisujj fogyás fekve belül, lábnál nagyujj fogyás fekve A doki és páciensei esküsznek rá, hogy hamar megindul a fogyás.

fogyni durban 2 fogyókúrás történet

A mozdulat nem könnyű, fogyás fekve nem kellemes. Aki nem bírja öt percig, fokozatosan szokjon hozzá, egyre több ideig fekve ebben a pózban.

fogyni durban oxi epe a zsírégetés érdekében

Oldal ajánlása emailben.

Olvassa el is