Fogyás akadálypálya

A fogyás nem egy kacskaringós akadálypálya, de nem is hókuszpókusz: ha megfogadod, hogy az idei évben a tettek mezejére lépve végérvényesen megszabadulsz a fölös kilóktól, rengeteg kitartásra és teljes elkötelezettségre lesz szükséged.

A gyakori elcsábulások és a kidolgozatlan lépések ugyanis hamar kudarcba fullasztják a terveidet. Ha tehát úgy döntesz, nem vársz tovább a csodára, egy komoly elhatározást kell hoznod. Egy jelentősebb túlsúly leadására, főképpen egy bizonyos kor fölött már teljes életmódváltásra lesz szükséged, ami mindenre ki fog hatni.

Kinek ajánlom a Kettlebellt?

Nem elegendő, ha néha figyelsz a vacsorádra, az alkalmanként kihagyott főétkezések ráadásul egyenesen egészségtelenek is. Mit kell száműzni az étrendből?

Talán az már egyértelmű, hogy változtatást a konyhában ajánlatos kezdeni. Az innen eredő rossz szokásoka helytelen alapanyag-választás és az egyoldalú táplálkozás mind-mind a fogyókúra ellensége. Ha komolyan meg akarsz szabadulni a kilóktól, meg kell tanulnod, hogy melyik tápanyag miért hasznos a szervezetedben, és fogyás akadálypálya kell azt is, hogy miért iktatnád ki az étrendedből.

Kinek ajánlom a Kettlebellt? Ahonnan elindult, a "hivatásosak"

Nem lehet például egyszerűen kijelenteni, hogy a test két fő energiaforrása, azaz a szénhidrátok vagy a zsírok minden válfaja káros. A magasabb glikémiás indexű, gyorsan felszívódó, más néven egyszerű szénhidrátok - például répa- nád- tej- vagy gyümölcscukor formájában, illetve gabonalisztes, keményítős és cukros készítményekben - nem tudnak hasznosulni a szervezetben.

Az alacsony glikémiás indexű, lassan felszívódó összetett szénhidrátok ugyanakkor megtalálhatók például a zöldségekben is, ezek hosszú időre ellátják a szervezetet energiával, így a nassolási vágy elfojtására is tökéletesek. A zsírok szintén nem egyértelműen káros anyagok a szervezetben, sőt, egyes diéták, nsvs fogyás a low carb szerint a finomítatlan telített és egyes telítetlen zsírsavakra érdemes fogyás akadálypálya a tápanyagbevitelt.

Mivel először a szénhidrátokat hasznosítja a szervezet, ezt követően a fehérjét, majd csak ezután a zsírokat, az előbbi minimálisra csökkentése azt eredményezi, hogy a szervezet a tartalékolható zsírokból nyeri az energiát. Tegyél rendet!

Neon fogyás

Ha gyökeres változást szeretnél, kiiktatva életedből a hízásért felelős alapanyagokat, mindenekelőtt rendet kell tenned, és kímélet nélkül megszabadulnod tőlük. A fogyókúrád sikerét veszélyezteti ugyanis, ha kerülgeted a konyhában a cukrot, a lisztet, ami a már megszokott főzési technikákra csábít vissza.

Fogyás akadálypálya a fogyást! Képeken 6 anyagcsere-lassító hétköznapi étel Ha már hozzászoktál, hogy étolajban könnyebb és olcsóbb sütni, vagy fehér liszttel rántást készíteni, a hétköznapokban idő híján nagyobb eséllyel megszeged a szabályokat, ha a szekrényben ott lapulnak ezek az alapanyagok.

Lehetőség szerint szabadulj meg tőlük, és ne vásárolj vészhelyzet esetére se belőlük! Mindegyik helyettesíthető egészséges változattal, még ha esetenként kicsit macerásabb is fogyás akadálypálya velük.

test zsírégető módban

Teremts jó szokásokat! Az egészséges életmód kialakítását temérdek rossz szokás nehezítheti meg. Teremts újakat, és szokj rá a jóra!

5 HASZNOS TIPP fogyáshoz!

Egyél kisebb tányérból, fogadd meg, hogy nem indulsz el minőségi reggeli nélkül otthonról, az ebéd lezárásaképpen pedig a desszert helyett zöldséget vagy gyümölcsöt fogyassz!

Emellett oda kell figyelned a bevásárlásra, és a hétvégi alkoholfogyasztást is minimálisra kell szorítanod. Bárkivel előfordulhat, hogy a látványos és gyors fogyás elmaradása miatt, netán a környezet csábító hatása következtében meginog a hite vagy elgyengül az akarata.

zsírvesztés 1 hónap alatt

Fontos ezért, hogy már a diéta megkezdése előtt találj kapaszkodókat, amik előrelendítenek, keress jó példákat, amik motiválhatnak! Szintén hasznos lehet, ha egy naplót vezetsz a megtett lépésekről. Ebbe akár feljegyezheted a céljaidat és a várható problémákat is.

hogyan égetheti el a test a zsírt

Így mindig könnyedén ellenőrizheted, mit tettél meg, hol haladsz az úton, és azt is tudatosíthatja benned, milyen konkrét ügyért küzdesz.

Olvassa el is