Fogyás magyarázta

fogyás magyarázta

Kezdőlap A diéta önmagában valószínűleg nem vezet jelentős fogyáshoz, javasolja egy tanulmány Az Oregoni Egészségügyi és Tudományegyetem tudósainak nemrégiben publikált kutatása azt mutatja, hogy a kalóriabevitel egyszerű csökkentése nem kövér hölgy fogyni a jelentős fogyás elősegítéséhez.

Úgy tűnik, ez egy természetes kompenzációs mechanizmusnak tudható be, amely a kalória csökkenésére reagálva csökkenti az ember fizikai aktivitását.

fogyás magyarázta

Ez a kutatás azt mutatja, hogy pusztán a fogyókúra valószínűleg nem okoz jelentős fogyást. Ehelyett az étrendet és a testmozgást kombinálni kell ennek a célnak a megvalósítása érdekében "- magyarázta Judy Cameron Ph. A majmokat több éven át kövéren táplálták.

fogyás magyarázta

Egy hónapon keresztül a majmok súlyát és aktivitási szintjét szorosan követték. Az aktivitást egy galléron viselt aktivitásmonitor segítségével követték nyomon. Az állatok fizikai aktivitásának szintje a csökkent fogyás magyarázta étrend megkezdése után hamarosan csökkenni kezdett.

fogyás magyarázta

Amikor a kalóriabevitel egy második hónapban tovább csökkent, a fizikai aktivitás a majmokban még tovább csökkent. Ez az összehasonlító csoport valóban lefogyott.

fogyás magyarázta

Az élelmiszer nem mindig bőséges az emberek és az állatok számára, és úgy tűnik, hogy a test kidolgozott egy stratégiát ezekre az ingadozásokra" - tette hozzá Cameron. Hatással lehet a gyermekkori elhízási járvány leküzdésére irányuló közösségi beavatkozások fejlesztésére is, és olyan programokhoz vezethetnek, amelyek az étrendet és a testmozgást egyaránt hangsúlyozzák.

Fidesz: ˝A lejárató kampányok a baloldal sajátjai…˝ - eviasziget.hu

Olvassa el is