Fogyás szófelhő

fogyás szófelhő

Cukor nélkül!

Ezt már megelőzte egy kisebb spontán főzőcske, mikor kimaradt néhány szem barack a napi fogyasztásunkból, és hirtelen felindulásból belecsaptam őket egy kislábasba, expressz lekvárként. Az is finom volt nagyon, de ez most olyan mindenekfeletti produktum lett, hogy még a napot is elhomályosítja.

És közben rájöttem arra is, hogy piszok menő nagymama leszek majd, mert én fogom főzni a világ legjobb lekvárját a sok kis hülye unokának!

A pár összeköltözött, és már a közös gyereket tervezik. Mindez meglepő fordulat azután, hogy a SZTAKI Szótár nemrég nagyobb melleket csináltatott magának és szűzességi fogadalmat tett, ám ennek ellenére később többször együtt látták Jáksó Lászlóval is. Részletek lapunk holnapi számában a "Jáksó László tokadonorja voltam" című cikkben.

Fogyás szófelhő azért ha választani kell, én gondolkodás nélkül a lekvárra szavazok, mert nálam jobban a világon nem szeret senki enni. A jó házi, nagymamás, trutymós lekvárnak meg nincs párja az univerzumban.

Példák a mi közösségünkből

Strandos, vékony palacsintával. Száz darabot. És pont.

fogyás szófelhő

Úgyhogy elhatároztam magam, és kértem én is a sok pálinkának való rekesznyi barackból egy adaggal, ami kábé 10 kilónyi fruktózos, napcsókolta gyönyörűséget rejtett. És kukacmenteset!

Felhasználási információk

Mert hogy egyikben sem lakott kukac, valami csoda folytán. Mivel a piacon a házi lekvár üvegje forintnál kezdődik, ráadásul cukros is, nem kérdés, hogy megérte-e. Olyan izgalom volt rajtam, olyan gyermeki lelkesedés, olyan ugribugri, hogy csak na! És a jobb karom meg a nap végére beállt, mint a kő, mert annyit kavargattam. De nem baj.

fogyás szófelhő

Este pedig mikor készen volt, betöltöttük Anyuval üvegekbe, míg Apu körülöttünk kolbászolva mindent elkövetett, hogy elvihogjuk, melléöntsük, kicsöppenjen, lezuhanjon. Ne úgy! Istenmáriám… Kuss és fogjad! Nem bírom!

Ugyanaz a sorozat:

Még mehet bele. Nyugodj meg.

fogyás szófelhő

Ne szólj bele! Menjél arrébb! Soha többet.

fogyás szófelhő

Mit gondoltál? Ne röhögjél!

~ Vidám és őszinte egészségfészek, tele minden kinccsel

Töröld le. Ne azzal!!! Ez így szar.

fogyás szófelhő

Majd én. A jó anyját! Inkább te.

a(z) 1856 eredmények "szófelhő ige"

De még ragad. Ne menj oda!

  1. fogyókúra | Betűleves | 2 Oldal
  2. Fogyni javítja a keringést

Ez belelép… Adjál törlőt! A másikat! Most pedig súlycsökkentő tábor Chennai fogyás szófelhő, hogy Ti is átéljétek ezt a magyar szatíra-élményt!

Olvassa el is