Karcsúsító mozdulatok

karcsúsító mozdulatok

Darázsderék és formás csípő tavaszra - 2015.03.09. - eviasziget.hu

Perei Dóra Sokan azt gondolják, az karcsúsító mozdulatok és a szökkenés, azaz a kardió jellegű gyakorlatsorok elengedhetetlenek a fogyáshoz. Pedig az alakformálás nemcsak ettől lesz hatásos.

zsírégető csoportok Chennai legjobb karcsúsító központja

Az álomalakot viszont csak az erősítő, a kardió és a nyújtó gyakorlatok megfelelő kombinálásával érheted el. Akárcsak a helyes anyagcsere-működést, hiszen a mozgás következtében a vérkeringés felgyorsul, több oxigént szállít, a méreganyagok pedig könnyebben kiürülnek. A következő videó egy 11 perces gyakorlatsort mutat be, melyhez nincs szükséged komoly felszerelésre.

zsírégetés t3 robin mcleavy fogyás

Ráadásul akkor is bármikor elkezdheted, ha csak most ismerkedsz az edzéssel. Bár a videóban nincsenek bonyolult mozdulatok, azért a bemelegítést ne hanyagold el!

áfonya miatt fogyni orrzsírégető 4x áttekintés

Egyébiránt olyan egyszerű, mégis hatásos gyakorlatokat láthatsz, melyek egyrészt már kora reggel beindítják az anyagcserét, másrészt tónusosabbá formálják az izmokat. Az első pár alkalom után már gyerekjáték lesz a torna, így a még látványosabb eredmény érdekében akár hetente többször is gyakorolhatod.

minden teát segít a fogyásban makacs zsír elvesztésének legjobb módja

Kiemelt kép: Getty Images.

Olvassa el is