Srác fogyni, Fogyni srác. 15 elképesztő és motiváló nagy fogyás – előtte-utána fotók

Hogyan lehet fogyni, mint ez a srác, aki 26 kg-ot fogyott egy egyszerű diétás hack segítségével

Abban a percben, amikor a fókuszt a tükör tükrözéséről a leeső ruhaméretekre és hüvelykekre helyezi át, jobban nyomon tudja követni a fejlődését.

srác fogyni komolyan szeretnék gyorsan lefogyni

De nem kell szót fogadnia, vegye igénybe a 26 éves Vishal Bhatnagar - Növekedési és Stratégiai Tanácsadó tanácsot, akinek a számok iránti rajongása segített abban, hogy feltérképezze a tökéletes fogyókúrát, hogy kg-ról 83 kg-ra vágjon.

De az évek során a munkahelyi letargiám és a rossz étkezési szokásaim miatt nemcsak az elfogyasztott ételek minőségéből, hanem az elfogyasztott és az elfogyasztott ételek mennyiségéből is fakadtaksok súly, és végül karcsú és sportos egyénből duci lettem.

Óriási kg-ot nyomtam, és az általános megjelenésem is romlani kezdett, ahogy srác fogyni hónapok folyamatosan haladtak. De most 50 méterenként kapkodom a levegőt.

srác fogyni nagyobb görbék hasi zsírégető

Ez a felismerés motivált arra, hogy a súlycsökkenéssel kezdjem a kondit. És mivel analitikai háttérrel rendelkezem, úgy döntöttem, hogy a súlycsökkenési tervemet a mérlegskála változásainak nyomon követése köré építem. Naponta ugyanabban a napszakban mérlegeltem magam és még mindig.

srác fogyni napi kalóriaszükséglet fogyás

Ez egy nagyon számszerű megközelítés volt a fogyáshoz. A megfelelő étrend követése és napi egy órás edzés segített a fogyásban gyors. És ami a fogyást érdekesebbé teszi, hogy ez nem folyamatos folyamat, egyik napról a másikra történik.

srác fogyni fogyás zyban

Srác fogyni és testmozgását 10 napig érintetlenül tartja, a Ebben az időszakban az alábbi diétát követtem egy óra gyakorlással - heti öt napon.

Tegye ezt az időkeretet, és csak súlyokat kezdtem emelni, hogy testemet tompítsam és izmokat építsek. Az első rész csak a fogyásra, a második a testépítésre összpontosított.

Tippeket, hogyan lehet gyorsan fogyni srác Valaki tud adni tanácsokat egy fogyni akaró srácnak? Motiváció fogyáshoz Egy átlagos srác nem átlagos sikersztorija! Te mikor vágsz bele a fogyásba? Peak Man 20 éves kg-os srác vagyok, fogyni szeretnék!

Olvassa el is