Zsírégető elit

Zsírégető elit

igazi módon lefogy

Kiemelt ajánlataink Zsírégető elit pro Külföldi hatóságok szerint elképzelhető, hogy egy - magyar internetes forgalmazóknál is kapható - zsírégető zsírégető elit pro májgyulladást okozhat, ezért az ÁNTSZ is figyelmeztetett, senki ne vásároljon belőlük. A külföldi jelzések alapján az ÁNTSZ ugyanannak a gyártónak egy másik készítményét sem javasolja fogyasztásra.

fogyjon otthonában

Az angol élelmiszerbiztonsági hatóság FSA és az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-ellenőrzési Hivatal FDA a közelmúltban figyelmeztetést adott ki, hogy az Oxy Elite Pro - a róla szóló hirdetések szerint - zsírégető kapszula fogyasztása májgyulladást okozhatott az Egyesült Államokban.

Mivel a készítmény több magyar internetes oldalon is megrendelhető legkevesebb ezer forintért, a zsírégető elit hatóság közölte az idézet szó szerint : "A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ok-okozati összefüggés gyanúként merült fel, még nem bizonyított, a vizsgálatok folyamatban vannak.

súlycsökkentő tonhal pakolás

A kapott információk szerint az Amerikai Egyesült Államokban A megbetegedettek közül en a megbetegedést megelőző 60 napban OxyElite Pro nevű készítményt fogyasztottak. Az ÁNTSZ figyelmeztetéséből kiderül továbbá: "Az Európai Unió tagállamaiban, köztük Magyarországon — a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján — a készítmények fogyasztásával összefüggésbe 4 zsírvesztés egészségkárosodásról a hatóságoknak nincs tudomása.

gyógyító fogyás tippek

Olvassa el is