Kellemes fogyásmozgás

Zsírégető desszert receptek a lemondásmentes fogyáshoz Zsírégető desszertek

Írta: Fábián Emese A legtöbben jól tudjuk, mit kellene tennünk ahhoz, hogy egészségesebben éljünk.

Hogyan lehet lefogyni dailymotion,

Az elhatározások többsége nem is kellemes fogyásmozgás elméleten, hanem a gyakorlaton bukik meg. Sok világmegváltó terv mindössze néhány hétig tart ki, utána pedig valahogyan elsüllyed a hétköznapok és persze a rutinok tengerében.

kellemes fogyásmozgás hónap elveszíti a hasi zsírt

A helyzet mégsem teljesen reménytelen. Ha betartasz néhány egyszerű szabályt, akkor te is sikerrel veheted a változás útjában álló akadályokat. Ismerd fel a buktatókat Mielőtt új szokások kialakításába fogsz, jó, ha felismered a leggyakoribb csapdákat. Az első hiba, melyet sokan elkövetnek, hogy túl gyorsan túl nagy feladatot vállalnak: elhatározzák, hogy már holnaptól teljesen paleo módon étkeznek, heti ötször edzenek, és így tovább.

Vagyis nem reálisak az elvárásaik a teljesítményükkel szemben. Ebből következik mindjárt a második hiba. A mindent vagy semmit kellemes fogyásmozgás, egy apró kihágás után feladják, pedig mindenhonnan van visszaút.

kellemes fogyásmozgás fogyókúrás táborok új mez

Gyakran előfordul, hogy túlságosan gyors eredményt várunk és elcsüggedünk, ha a cél lassabban teljesül, pedig minden változáshoz idő kell. Ha ezeket a csapdákat ismered, akkor jöhet a célkitűzés szakasza.

kellemes fogyásmozgás extrém fogyás

Fogalmazd meg a tágabb célt Először is fogalmazd meg, milyen célt akarsz elérni a változással. Miért szeretnél például lefogyni, megerősödni, egészségesebben élni? Elég fontos ez a cél? Például szeretnél ismét formába kerülni, hogy ismerkedj, vagy megválnál néhány kilótól, hogy jól álljon rajtad az esküvői ruha, amit kinéztél? Mindegy, mi a cél, a lényeg, hogy erőt adjon és lásd magad előtt nap mint nap.

Ezek is érdekelhetnek

Ehhez érdemes egy olyan képet is keresned, amely tükrözi a vágyad és motivál. Ha megtaláltad, tedd jól látható kellemes fogyásmozgás. Hekkeld meg a szokásokat A szokások három részre bonthatók: a kiváltó inger, maga a cselekvés, és a jutalom. Ha szétszedsz egy-egy rutint, akkor helyettesítheted az egyes elemeiket. Például, előfordulhat, hogy a délutáni fáradtság ellensúlyozásaként elmajszolsz egy szelet csokitez pedig hozza magával a boldogsághormonok felszabadulását — legalábbis addig a néhány percig.

Az első lépés, hogy azonosítod az ingert, mely ez esetben a fáradtság. Ezután döntsd el, mint teszel, ha rád tör a délutáni fáradtság. Például lemehetsz sétálni egyet, tornázhatsz egy kicsit, ihatsz egy pohár vizet vagy egy teát. Igen ám, de mi lesz így a jutalommal?

15 PERCES ZSÍRÉGETŐ EDZÉS / ESZKÖZÖK NÉLKÜL / KOLOSZÁR ENIKŐ

Ekkor a jutalmat is neked kell kitalálnod, mellyel megajándékozod magad az erőfeszítéseidért: például cserébe a hétvégén eszel valamilyen egészséges, cukormentes édességet, valamilyen kellemes programon veszel részt vagy kellemes fogyásmozgás hét elteltével veszel egy új sport kiegészítőt. Használj külső támpontokat Ha az ember pusztán a saját, belső erőforrásaira akar támaszkodni, melyet gyakran akaraterőnek és motivációnak neveznek, nehéz fogyjon egy trambulin segítségével lesz.

Ha szeretnéd megkönnyíteni az utad, vegyél igénybe külső segítséget.

Netamin herbál zsírégető 30 db

Nem kell mindjárt nagy dolgokra gondolnod: beállíthatsz például emlékeztetőt a telefonodban, vezethetsz naplót a haladásodról és a sikereidről, és elháríthatod az akadályokat az új szokás útjából: például már este odakészítheted az ágyad mellé a reggeli futófelszerelésthogy ébredés után csak bele kelljen ugornod.

Érdemes olyan barátokat, társakat keresned, akik hasonló cipőben járnak, és tartják benned a lelked, ha elvesztenéd a hited.

Fogyás az edzőtermen túl? Könnyebb, mint gondolnád Life.

Akikkel együtt sportolhatsz, együtt főzhetsz, így nemcsak hasznosan, de kellemesen is telik az átállás ideje. Fotó: RF.

Olvassa el is